Huur mij in

als spreker

Ik word door seminars, bedrijven en op events vaak gevraagd om te komen spreken. Dat doe ik ongeveer 5x per maand. 

De beste match is bijna altijd met een zaal vol ondernemers of ondernemende werknemers.

INSTAGRAM
Mijn expertise als influencer: zichtbaarheid op Instagram of social media: zo bouw je een tribe.
ONDERNEMEN
Mijn expertise als ondernemer: zo startte ik in twee jaar tijd 2 bedrijven en een team van 11.
Mijn expertise vanuit 6.000 verkochte cursussen (en zelfhulpboekenjunkie): Hoe blijf je productief? Wat zijn dé beste tips en tricks?
PRODUCTIVITEIT

"Charlotte heeft de gave om de allerbeste tips te destilleren uit haar ervaring als ondernemer, en het aanstekelijke enthousiasme om mensen écht aan het denken te zetten. Een gouden combi."

Praktisch

Ik ben niet van de grafieken en theorie: ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf, met veel interactie met het publiek.  

Tarief

Mijn tarief als spreker zit rond de 3.000 - 5.000 euro, afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. 

Ik krijg heel veel aanvragen om gratis te spreken, maar daar zeg ik helaas bijna altijd 'nee' tegen. 

Q&A

De werkvorm doen we in overleg. Meestal begint het met een paar interviewvragen (we hebben een lijst met topicstarters), daarna een praktische lezing met veel tips of voorbeelden en afsluitend een Q&A met de zaal. 

Expertise

Ik put uit mijn ervaring als ondernemer (2 bedrijven), influencer, en coach voor ondernemers. Ook heb ik zeven jaar als NRC-journalist gewerkt en ben ik FD-journalist. En ik heb meer dan 8.000 cursussen verkocht over de thema's waar ik over spreek. 

Opdrachtgevers

O.a.: RTL Z, The Next Web, Social Media Congress, Buro van Oranje, DenkProducties, BakerTilly Ondernemerscollege, NRC Handelsblad, Smartgirls, Adidas, VU Amsterdam.

 

Mijn 9 gouden productiviteitsregels na 300 zelfhulpboeken

Ik heb meer dan 8.000 cursussen over productiviteit verkocht, en 300 zelfhulpboeken gelezen. Wat werkt, wat niet? Superpraktisch en down-to-earth, met handige tips. Plan je dagen in per thema bijvoorbeeld: al je koffiedates op vrijdagen. En hoe je 'nee' leert zeggen. (Ingehuurd: oa NRC, Denkproducties seminar) 

Ondernemerschap en mijn ondernemerslessen

Ik vertel mijn eigen verhaal over hoe ik mijn onderneming SPOT ben gestart, en binnen twee jaar uitbouwde tot meerdere en een team van 11 medewerkers. En hoe ik wereldwijd de eerste was die met cursussen op Instagram begon met mijn tweede bedrijf: C.Academy. Allebei zonder startkapitaal of maandenlang dubben en denken: gewoon doén. Welke lessen heb ik geleerd? Waar laat je je vaak door tegenhouden, en hoe kun je door die blokkades heen breken?

Instagram stories inzetten voor je onderneming

Hoe gebruik je video voor zichtbaarheid? Als influencer op Instagram (30K volgers) deel ik tips over een tribe opbouwen via Instagram, en vloggen in het algemeen. Hoe doe je het, hoe durf je het, en wat zijn de praktische dingen waar je op moet letten? Wat is het voordeel van social media inzetten voor je bedrijf, en hoe begin je?  

Q&A over topics

Ik vind het superleuk om langs te komen voor een interview of Q&A-sessie met het publiek. Vaak krijg ik een mix aan vragen: zowel over mijn ondernemingen, als Instagram of productiviteit. Ook vertel ik met liefde over mijn jaren als digital nomad, of hoe ik een team opbouw en de cultuur in mijn bedrijven bewaak. 

VOORBEELDEN

''Charlotte weet de hele zaal mee te krijgen in haar enthousiasme. Haar puurheid en transparantie werd erg gewaardeerd door het publiek. Door haar toegankelijkheid lijkt het alsof je haar al jaren kent.''

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

  • Instagram
  • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.