SAMENWERKEN

& SPONSORSHIPS

SAMENWERKING AANGAAN?


 • Als het gaat om promoten van kleding, producten of andere typische ''influencerdeals'' ligt de prijs helemaal aan de soort samenwerking. Ook hiervoor geldt: ik doe dit alleen als ik er intrinsiek enthousiast van word (FYI: dit soort samenwerkingen zijn zeldzaam). Heb je een leuk voorstel? Stuur een e-mail naar: team@charlottevantwout.com.

 • Heb je een woonmerk? Dan kan ik je in SPOT. promoten. We hebben samenwerkingen met woonmerken als als Dutchbone, Wehkamp, Essentials en SMEG. 
   

 • Geef je workshops/trainingen? In ruil voor het gebruik van een van mijn workshopruimtes (avond of weekend, t.w.v. €800) ruil ik soms een privétraining aan mij en/of mijn team :)

 

SPONSORING

Als je een supertof bedrijf hebt met iets wat écht goed bij me zou passen, wil ik met liefde een shoutout doen. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en andere ondernemers promoten: dan empoweren we elkaar.

- Als het iets te maken heeft wat mijn business of personal brand verder helpt (SEO, fotograaf, Facebookmarketing). Bijvoorbeeld een gratis training, cursus, een shoot. Of gewoon iets ontzettend leuks.

- Als je vrouwelijke ondernemer bent.

- Als je niet dezelfde producten/cursussen verkoopt.

Hoe?

Mail een concreet voorstel naar team@charlottevantwout.com met daarin je voorstel, datum en prijs. En vinden wij het te gek, dan hoor je van ons.​​

WAT NIET WERKT:

'Gewoon' spullen opsturen met de hoop dat ik het promoot heeft geen zin. Lief bedoeld, maar ik ben minimalist en ben gek op Marie Kondo, dus ik vind het eerder irritant dan fijn om veel spullen te bezitten. 

VOORBEELD SAMENWERKING

Samenwerking: Ik kreeg een maatpak van SKIKK in ruil voor stories & foto op mijn feed. 

Resultaat: 930 clicks op de tag van SKIKK. Minimaal 5K keer weergegeven in stories.

300 nieuwe volgers voor SKIKK.

 • Als je een trainer bent of workshops en cursussen geeft op fysieke locaties, maken we weleens een sponsordeal met een van de ruimtes van SPOT. Jij krijgt de locatie, het team van SPOT. een gratis privétraining van jou. 
   

 • Voorbeelden van eerdere barterdeals: Facebookmarketing, salestraining, Pinterest, en fotografieworkshops.

BARTEREN: RUILEN 

SAMENWERKING SPOT

Mijn bedrijf SPOT. heeft meerdere vergaderruimtes waarmee ik samenwerkingen aanga met bedrijven. 

Je artikel komt in de fysieke locatie te staan/liggen, in onze webshop, in ons lookbook en wordt gepromoot op de socialmediakanalen.

Kijk op www.spotmeetingrooms.com voor meer informatie.

 

ENGAGEMENT

Mijn engagement is hoog. Ik krijg veel DM's waar ik bepaalde producten heb gekocht, welke  merken ik draag, en welke plekken/mensen ik aanraad. 

Voorbeeld: Al deze berichtjes op de pagina heb ik binnen 24 uur binnengekregen.

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020. 

 • Instagram
 • YouTube

Don't leave without following me ♥