Elke Verbruggen fotografie-Charlottevant

C.Academy

Ik ben de bedenker van een cursus op Instagram: laagdrempelig maar waardevolle content bieden op een privé-account op Instagram. Inmiddels heb ik binnen C.Academy meer dan 14.000 cursisten gehad.

 

Onderwerpen van de cursussen en masterclasses variëren van mindset & persoonlijke ontwikkeling tot business.

3 populairste cursussen

1. De cursus over in de media komen. Dit is een 90-minuten masterclass over alle manieren om in de media te komen, en daarmee meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen.  Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en met je verhaal in de media komt.

2. Cursus doelen stellen #unlimitedme: De ideale cursus als je even 'vast' zit en het gevoel hebt dat je kick-ass nieuwe doelen nodig hebt. Je leert die nieuwe doelen stellen, visualiseren van je toekomst, het verleden loslaten en vol plezier en overgave werken aan een betere versie van jezelf.

3. Leer productief en effectief werken #productiviteitonfleek: Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen? In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.

Bekijk al het aanbod

Misschien ook leuk...

3.png
1.png
6.png
knoppen website (2).png
2.png

Volg me op social media

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief