Video Production
Je eigen video zonder gedoe
Je wilt als ondernemer een filmpje voor op je site en social media kanalen. Maar het lijkt je veel geregel, je hebt geen ervaring en kent niemand die er goed in is. 
Je denkt: pff, veel gedoe: locatie huren, geluid, licht, editor, rechtenvrije muziek, microfoon regelen, video in juiste format etc etc?
Wat als wij dat allemaal voor je regelen? Dat je alleen maar hoeft op te komen dagen? 
Jouw eigen promo in één dag
Wij regelen alles: van locatie tot aan het eindproduct: je eigen video van max 3 minuten. 
Je krijgt 1,5 uur de tijd in de SPOT locatie in Amsterdam om te shooten samen met de editor van Charlotte. Zowel beelden waarbij je je tot de camera richt "hoi ik ben x" als wat beelden dat je op de bank zit, een "klant" coacht, aan het werk bent of een telefoontje hebt. Je hebt de hele ruimte van SPOT tot je beschikking en mag 2 mensen meenemen.
 • Inclusief locatie 
 • 1,5 uur filmen 
 • Editor die alles edit
 • Feedbackronde 
Eindresultaat: een filmpje van maximaal 3 minuten wat je kunt delen op social media, website en naar klanten toe.
Voorbeelden van video's van max 3 minuten
De pitch 
Een video waarin je vertelt wat je doet, wie je bent, wat mensen van je kunnen kopen.
 
Ik heb dit zelf met een ingesproken script gedaan (dus je ziet me nergens in de camera praten), maar het zal nog leuker zijn als je dit deels ook in de camera zegt. 
De explainer
Een video waarin je meer vertelt over je dienst of product. Ook hierin is het fijn om af te wisselen met 'b-roll' van jezelf, je website, je product of dienst.
 
In te zetten op social media kanalen, prominent op je website, meesturen naar klanten.
Waarom video?
Mensen onthouden beeld beter. Ze klikken het ook liever aan dan teksten lezen op een website, het bied meer 'vermaak'.
Video geeft een vertrouwd en authentiek beeld van je persoonlijkheid: mensen voelen zich op hun gemak als ze weten bij wie ze iets kopen.  
Een video kan makkelijker worden gedeeld, en kan dus zo door duizenden ogen worden bekeken. 
Wat verwachten we van jou
 • Je doet zelf kleding, make-up en haar en alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd en blij voor de camera te staan. Er is geen speciale make-up en visagie vereist: het is geen televisie.
   

 • Je schrijft zelf je script. Een script is de tekst die je wilt zeggen op de video. Als je het script hardop voorleest, mag het maximaal 3 minuten duren. Er is geen auto-cue, want dat ziet er vaak niet zo mooi uit bij mensen die het niet gewend zijn. Dus je gaat op de dag zelf in de camera praten (en 15x overdoen en hakkelen is helemaal niet erg, we hebben geduld en we kunnen veel editen!)
   

 • Het is voor de afwisseling leuk om meerdere beelden te hebben. Dus we maken niet alleen beelden van hoe je in de camera praat, maar ook 'sfeerbeelden' dat je bijvoorbeeld op de bank of aan tafel zit te werken. Of dat je door de ruimte loopt.
   

 • Je mag ook iemand (tot max 2 personen) meenemen zodat je samen op beeld verschijnt, en jouw vriend/vriendin bijvoorbeeld je 'klant' is. 

Hoe ziet het filmpje eruit? 
 • De video duurt maximaal 3 minuten. Natuurlijk doen we niet moeilijk over 5 seconden extra, maar een korte en krachtige video is véél sterker dan een lang filmpje. Charlotte's video duurt bijvoorbeeld maar anderhalve minuut. Wil je per se een langere video maken (of meerdere video's), dan is deze dag niet voor je geschikt.
   

 • Er hoort een rechtenvrij achtergrondmuziekje bij (je mag zelf keuze maken uit een selectie) en er horen basic edits bij in de video. Bijvoorbeeld je logo, wat woorden die eruit worden getild, wat extra foto's en videomateriaal wat jij aanlevert.
   

 • Je krijgt 1 ronde feedback over de edit. Dus als je het filmpje krijgt opgestuurd, mag je nog 1x zeggen wat je graag anders wilt, zoals andere muziek, een andere volgorde, ander lettertype etc.
   

 • Je krijgt het filmpje binnen 3 weken na opnamedatum toegestuurd in juiste formats. Zowel voor instagram, youtube, LinkedIn als op je website.
   

 • Je filmt in SPOT studio's, dat is Herengracht 498 in Amsterdam. Kijk hier voor meer foto's van de ruimte.

   

SPOTstudios-highres-byMuk-9.jpg
Jouw plekje boeken? 

​We hebben tot nu toe 1 datum met daarop 4 plekjes: zondag 12 juli. Je kunt zelf je plekje claimen door hieronder op 'boeken' te klikken. Zodra je boekt zien wij dat als definitieve boeking :) Superleuk!

 • Ja! Ik wil een video laten maken voor €1.500  ex btw.
   

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

 • Instagram
 • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.