Hoe kan ik je helpen?

Ik ben gek op dingen delen. Ik verdien mijn geld met online cursussen geven, maar ik deel ook veel gratis. Dus mocht je me nog niet volgen, hieronder zijn manieren waarop je dat kan doen:

Mijn Insta-stories 

Ik ben heel actief op Instagram stories en vlog daar over mijn leven als ondernemer. Ik vind het zelfs zo leuk, dat ik er cursussen vloggen op Instagram over geef (door meer dan 2.300 mensen gedaan!). 

1

Mijn YouTube kanaal

Sinds april 2020 ben ik actief op YouTube waar ik filmpjes over uiteenlopende onderwerpen plaats, zoals business vragen en lifestylevlogs.

2

3

Mijn Podcast

Ik heb mijn eigen podcast 'celine Charlotte podcast' waar ik 30-60 minuten lange afleveringen maak over dingen die mij als ondernemer bezig houden. 

4

C.ACADEMY CURSUS VOLGEN?

Met mijn cursussen van C.Academy ben ik in staat om duizenden mensen tegelijkertijd te coachen.

 

Sommige cursussen zijn op instagram en zijn slechts 1 of 2x per jaar te volgen, andere lopen het hele jaar door en kun je op video volgen op je laptop of via een app. 

De cursussen starten al vanaf 99 euro. 

5

Een inspiratie gesprek 

0ne-on-one

Dit zijn de gesprekken die ik one-on-one geef met andere ondernemers over bijvoorbeeld hun bedrijf, verdienmodel en online zichtbaarheid. Prijs is €999,- voor een 1,5 uur gesprek.

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

  • Instagram
  • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.