VLOGGEN & INSTAGRAM

Ik vlog mijn leven op instagram, op het account @celinecharlotte. De reden waarom? 

  • Het geeft me een gevoel van contributie & waarde toevoegen. Ik deel mijn lessen, fuckups, onzekerheden én succesmomenten om anderen te inspireren ook zoveel mogelijk zichzelf te kunnen zijn en een kickass leven te creeeren.
     

  • Het is goed voor mijn 'personal brand'. Ik geloof niet in maskers ophouden: juist door zo authentiek mogelijk te zijn trek je ook mensen aan die juist daarom met jou zaken willen doen.
     

  • Mijn volgers zijn voornamelijk vrouwelijke ondernemers. Ik krijg per dag zo'n 140-160 berichtjes, en er is een grote betrokkenheid. Dat is dus een extreem hechte gemeenschap, waar ik superdankbaar voor ben.

Een online cursus volgen op een saai platform: als het aan ondernemer Charlotte van ’t Wout (32) uit Amsterdam ligt, is dat straks verleden tijd. 

MIJN CIJFERS

Instagram stories

22K volgers

11K volgers stories

150 dm's per dag

Demografie

85% vrouw

Amsterdam

25-45 Jaar

99% Nederlands

Onderwerpen

Lifestyle

Mindset & zelfontwikkeling

Business

Mijn STORIES

Dit is een stukje uit een presentatie. Voor de volledige video, klik hier

DOWNLOAD MEDIAKIT

In de mediakit vind je alle belangrijke cijfers en screenshots van de statistieken.

 

Charlotte haar stories zijn voor mij dagelijkse content bites. Met zichtbaar veel plezier deelt ze waardevolle inhoud. Grappig en eerlijk. Er gaat geen week voorbij dat ik niet iets opsteek van haar stories of een keer hardop moet lachen om wat ze deelt. Het is moeilijk om Charlotte niet in je hart en dag te sluiten na het zien van een aantal stories. Voor mij is ze het voorbeeld van hoe je Instagram kunt gebruiken om waardevolle connecties tot stand te laten komen. Respect voor haar als ondernemer en ik denk dat veel mensen van haar manier van content delen, maar ook ondernemerschap en positieve manier van denken kunnen leren.

Vaste prik voor mij op Instagram zijn jouw stories. Sterker nog, ik vind ze zo vermakelijk, leerzaam & leuk dat ik denk dat jij er voor een groot deel verantwoordelijk voor bent dat ikzelf ook meer post. En gelukkig maar, want ik vind nu superveel klanten via insta! Dat was ik misgelopen als ik niet zo trouw jouw stories volgde. Daarnaast zijn je dagelijkse tips supernuttig, en heb ik al meerdere keren een aha-moment beleefd door iets wat jij deelde! Dank dus, en ga door :)

Charlotte van 't Wout

Kantoor SPOT

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

Contact? 

E-mail: team@charlottevantwout.com

Telefoon: 020-2441088

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Foto's Charlotte: Elke Verbruggen Fotografie Foto's SPOT: Muk van Lil © 2019.