INSPIRATIEGESPREK

Ik krijg héél vaak het verzoek of ik een kop koffie wil drinken of een langlopend coachingstraject aanbied. Helaas maak ik daar geen tijd voor vrij, omdat het niet de meest efficiënte manier is voor ons beiden. 

Ik houd in plaats daarvan inspiratiegesprekken: alsnog praten met lekkere koffie, maar dan wel to-the-point en gericht op jouw leven. En je kunt me alles vragen wat je wilt. Ik doe dit voornamelijk voor vrouwelijke ondernemers (to be): ik vind het te gek om je een stuk op weg te kunnen helpen en samen met je te brainstormen. 

"De 90 minuten hebben mij meer opgeleverd dan 100 webinars, 30 zelfhulpboeken, en 50 coaches ‘op weg naar succes’. Het gesprek was de beste investering in Esther’s Cookery denkbaar en daarmee elke cent waard." - Esther Weissman

EEN-OP-EEN SESSIE

Hoe werkt dit?

Ik stuur je van tevoren een vragenlijst en bekijk je site en socialmediakanalen of ik al wat opvallends zie waarover ik kan adviseren.

Tijdens het gesprek zelf neem je een laptop mee, en gaan we to-the-point gericht aan de slag met jou en je plannen.

De voordelen:

  • Je hebt doelgericht antwoord op jouw vragen.

  • Anderhalf uur lang praten & advies krijgen.

  • Gesprek is bij mij in Amsterdam, of (op jouw verzoek) via Skype.
     

Het doel van het gesprek is jou helpen met het designen van je leven. Ik geloof oprecht dat je je leven precies zo kan inrichten als je zelf wilt, en dat er gigantisch veel mogelijkheden zijn waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ik ben een soort lopende ideeënmachine: ik vind niets leuker dan nieuwe verdienmodellen bedenken of meedenken met businessplannen. Omdat ik onmogelijk alles zelf kan uitvoeren, heb ik er superveel plezier in om anderen te zien groeien. 

Kosten: 999 euro per gesprek van 1,5 uur. exclusief btw.

Is dit wat je zoekt? Leuk! Je kunt zelf door de knop hieronder een afspraak inplannen. 

*IK ZIT VOL, SORRY! Als je op de knop hieronder drukt dan krijg je een mail als ik weer nieuwe data beschikbaar maak.*
 

 

 

 

REVIEWS

“Na de fantastische masterclass van Charlotte bij de Smartgirls, was ik hongerig naar meer kennis, tips en ook nog eens een toffe gesprekspartner zoals haar. Charlotte is eerlijk, oprecht, integer, supergezellig en talentvol.

 

Een feest voor alle Smartgirls als zij langs is geweest. Dank je wel dat je zo deelt, geeft en voorleeft.

 

Dit gesprek levert je enorm veel op: o.a. vertrouwen, tips en inzichten in je bedrijf. Wij hebben met Smartgirls van offline naar online (Instagram) weer een grote slag gemaakt. Dat is dikke winst.”

Ellen Joosten

Smartgirls is een vrouwennetwerk met een jaarprogramma waarmee je van bedrijfje naar big business groeit.

 

Instagram:

@smartgirls.nl

“De 90 minuten hebben mij meer opgeleverd dan 100 webinars, 30 zelfhulpboeken, en 50 coaches ‘op weg naar succes’. Het gesprek was de beste investering in Esther’s Cookery denkbaar en daarmee elke cent waard.

 

Het beste aan Charlotte is dat ze echt geeft. Dat zie je ook op haar Instagram: geen loze woorden met daarin 3 hints naar coaching en advies, maar 90% van de tijd is er elke dag iets te leren of te inspireren. En voor de resterende 10% (de sessie) betaal je met heel veel plezier.

 

Ik heb enorm ontzag voor Charlotte en haar manier van werken en inspireren, en er is heel veel concrete actie uit het gesprek gekomen. Ik zet mezelf nu op de balans: ik ben er bewust van dat mijn uren geld kosten.”

Esther Weissman

​ Esther’s Cookery is de vegetarische kookstudio van Amsterdam met kookworkshops vol kleur, geur, groenten, kruiden en met bijzondere recepten. 

Instagram: 

@estherscookery

''Ik wilde de mindset van Charlotte beter leren begrijpen. Een van de dingen die ik heb meegenomen uit het gesprek is bouwen aan mijn personal brand, daar hebben alle andere bedrijven profijt van. Focus je juist niet op 1 ding, maar bouw aan hetgeen waar jouw energie op zit. 

 

Ik voel geen blokkade om meerdere dingen te proberen. Anders dan voor het gesprek, ben ik er okay of zelfs goed mee dat ik verschillende ideeën heb en projecten start. Er zit veel minder oordeel op.

Het was super, ik heb er heel veel aan gehad en ben blij dat ik het heb gedaan. Vooral doen als je jezelf en je business een stap verder wil brengen!''

Melissa Marijnen

Professional Rebel traint changeleaders en helpt organisaties met veranderen.

Instagram: 

(@melissamarijnen)

“Als je op zoek bent naar een inspirerende, krachtige vrouw, die anders denkt dan de huidige marketeers en de meeste coaches en die je écht verder kan helpen, dan moet je bij Charlotte zijn.

 

Ze denkt mee, geeft tips vanuit haar eigen kennis en ervaring en laat je inzien hoe krachtig het is om je personal brand groot te maken.

 

Ik had mezelf door feedback van een andere coach wat kleiner gemaakt. But now: NO MORE! Mijn zelfvertrouwen en vrouwelijke kracht is back!”

Kim Rietvink

Kim Rietvink is spiritueel ondernemerscoach voor vrouwen.​

 

Instagram:

@kimrietvink

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

  • Instagram
  • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.