Linkjes die handig zijn 

Hoe ik mijn foto's maak:

 

Ik gebruik gewoon mijn iphone 11 (max) voor de foto's zelf. Mijn telefoon zet ik in een statief (statief voor telefoon & camera) en ik ga er dan zelf voor staan of zitten. Let wel op dat je een opzetstukje voor je telefoon altijd nog erbij moet kopen: bijna alle statieven die je koopt zijn geschikt voor een camera, maar niet voor een telefoon. 

Dan heb ik kekke gekleurde achtergrondjes voor foto's. Dat zijn rollen van papier. 

Ik noem in mijn cursussen, op instagram en in mijn membership voortdurend bedrijven of software die ik zelf gebruik en geweldig vind. Op deze pagina verzamel ik affiliate linkjes naar die software. 

Online cursussen: KAJABI

Ik gebruik zelf Kajabi voor mijn online cursussen #unlimited me en #productiviteitonfleek en het gold membership. Ik heb verschillende programma's getest, en dit vond ik by far de beste.

 

De prijs voor het platform is ongeveer 120 euro per maand, maar je cursisten krijgen dan ook een app en het werkt allemaal heel makkelijk. Je kunt ook - sinds kort - met ideal betalen.  Als je via deze link je aanmeldt voor een proefperiode, is dat een affiliate linkje. Ik ga voor alle mensen die via dit linkje zich aanmelden en uiteindelijk ook kajabi aanschaffen iets leuks verzinnen, dus laat me even weten als je dat via de link hebt gedaan :)

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

  • Instagram
  • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.