Klaar voor the next level met jouw bedrijf?

#taketheleap

Stel dat er een plek was...

 • ​Waar je ervaart dat ondernemen vooral spelen is. Experimenteren. Dat zwaarte, piekeren of jaloezie op concurrentie niet nodig is.
   

 • Waar je leert hoe nieuwe klanten met gemak naar je toekomen. Zonder trekken of sleuren.
   

 • Waar je beseft dat jouw uitstelgedrag komt omdat je iets te spannend vindt. Te overwhelmed bent. Dat het geen onwil is, maar dat je angst hebt om het 'verkeerd' te doen.
   

 • Waar je leert prognoses te maken: vooruit te kijken wat the next step is voor je bedrijf: van je financiële doelen tot passief inkomen.
   

En dat allemaal in een community vol met ondernemers zoals jij, die willen leren hoe je ondernemen luchtig en vrolijk aanpakt. Met dankbaarheid in de hoofdrol.

Ik heb tientallen domeinnamen voor 'droomprojecten'

Je zou mijn lijst met geregistreerde domeinnamen eens moeten zien. Allemaal 'het beste idee ooit'. 

Het grootste project waar ik ooit aan werkte was mijn reisblog 'Jetlegs'. Ik had het zo bedacht: het zou een winstgevend reisblog worden met sponsors, zodat ik gratis kon overnachten voor reviews. Ik had héél lang over de naam gedacht (een grap tussen reizen en lange benen. Niemand snapte 'm).

 

Ik stopte er geld in: een logo van 200 euro. Freelancers ingehuurd om blogs te schrijven. Uren gespendeerd aan 'marktonderzoek' en concurrerende blogs bekijken. Blogs geschreven, persberichten opgesteld..alles.

JetLegs is nooit van de grond gekomen. 1,5 jaar aan gewerkt.

Zelfde met mijn briljante picknickmanden-verhuurservice in het Vondelpark. Of mijn bubble-icetea winkel in Amsterdam. Of mijn start-up waarmee je sieraden kon huren. En al die andere ideeën.

Niks pakte ik écht goed aan.

Soms doordat ik iemand zag die 'het al veel beter deed'. Soms omdat ik simpelweg niet snapte 'hoe dat dan moest'.  Ook zelfs wel eens omdat ik dacht dat het zo'n briljant idee was, dat concurrentie me binnen no-time zou inhalen. Waarom dan beginnen?

Jouw uitstelgedrag? Dat heeft iedereen

Ik kan er nu om lachen. Maar meer nog, ik zou de Charlotte van een paar jaar terug zo dolgraag willen helpen. Een knuffel geven, het piekeren wegnemen en vervolgens: tips, inspiratie en strategieën geven waarmee het wél lukt.

Ik zou haar alles vertellen wat ik inmiddels allemaal heb geleerd en weet. Ik ben meer dan 500 boeken, 2 succesvolle bedrijven en zo'n 30.000 euro aan seminars verder in dit 'leerproces' als ondernemer. 

 

Die zorgen en angsten van mij van jaren terug zijn namelijk absoluut niet uniek. Iedereen loopt ermee. Ik zie dat elke week in mijn coachinggesprekken.

De mensen waar jij jaloers naar kijkt 'omdat het bij hen wel lukt'? Die hebben besloten dat blokkades ze niet tegenhouden.

Het voelt eng om 'aan' je bedrijf te werken

Wat opvalt: het zijn vaak de succesvolle ondernemers die veel tijd, moeite en aandacht steken in 'aan' het bedrijf werken, in plaats van 'in' het bedrijf werken. 

 

Het verschil tussen in of aan je bedrijf werken zit 'm hierin: bij IN je bedrijf werken doe je het werk waar je een factuur voor stuurt. Als illustrator is dat illustreren. Als coach is dat coachen. Als stylist is dat stylen. Dat werk zit vaak in je comfortzone: je bent er goed in, je weet wat je moet doen en krijgt er complimenten over. 

Maar om je bedrijf in een flow te krijgen en te laten groeien, moet je ook tijd geven aan dat andere: AAN je bedrijf werken. Nieuwe klanten binnenhalen. Sales. Administratie voeren. Financiële doelen stellen. Innoveren.

En dan opeens zijn er strategieën waar je uit moet kiezen. Kennis die je moet opdoen. Mensen die dit al veel beter kunnen dan jij, terwijl jij je eerste onwennige stappen aan het zetten bent. Bijvoorbeeld promotie durven maken voor jezelf. Of passief inkomen genereren.

En hoe goed je ook bent in je vak, op dit gebied voel je je klein en onzeker. Of een beginneling. Of geirriteerd dat het niet gelijk 'lukt'. En dan heb je het idee dat iedereen dit snapt en al kan, behalve jij. En denk je dat je achterloopt. En voelt alles zwaar.

 

Dit 'aan' je bedrijf werken ligt vaak buiten onze comfortzone.​ En daarom stellen we het uit.

Membership

Dat probleem wil ik nu met je tackelen. Ik wil samen met jou AAN je bedrijf werken, met mijn online membership #taketheleap. 

Zie het als een online mastermind of ondernemersclub. Op instagram, natuurlijk.

Als je al wel eens een cursus van me hebt gedaan, weet je al hoe ik denk over 'aan' je bedrijf werken. Zoals de cursus #worthit, waar we prijzen bespreken.

 

Dit membership pakt ALLE aspecten van ondernemen aan. Sales, marketing, financieën, zichtbaarheid, kwaliteit, online, team, structuur, uitbreiding etc.

Er zijn tien vaste onderdelen waar het membership uit bestaat, hieronder neem ik je mee.

Deze 10 onderdelen vind je iedere maand in je membership 

1. Thema talk

Elke maand heeft een business talk: ik deel mijn tips, ervaring en kennis over een onderwerp. 

 

De thema’s zullen altijd te maken hebben met je business of personal branding.

 

Bijvoorbeeld: 'Hoe kom ik vaker in de pers?' of 'Hoe houd je sales authentiek?' of 'Wat zijn slimme manieren voor passief inkomen?'.

2. Open Office

Elke maand is er een 'office hour' waarin je me al je ondernemersvragen kunt stellen, over welk onderwerp ook maar bij jou leeft deze maand.

 

Je kunt van tevoren vragen insturen die ik behandel, of tijdens de Q&A vragen stellen.

3. Opdrachten

Actie brengt je snel verder. Ik geef per maand in ieder geval 2 simpele opdrachten, die ongeveer 20 minuten van je tijd kosten, maar een enorm effect op je bedrijf hebben. 

Bijvoorbeeld: je 'over mij' pagina optimaliseren. Of een nieuwe klant vinden. We gaan er samen mee aan de slag: ik doe met je mee.

4.Tips in stories

Door de maand heen kun je stories en tips verwachten op Instagram. Dingen die mij opvallen aan andere ondernemers of bedrijven, dingen die ik kwijt wil over het runnen van een business.

&

5. experts 

Ik ben zo blij met de hoeveelheid briljante mensen in mijn netwerk, experts op het gebied van affiliate, Facebookmarketing, beleggen of SEO optimalisatie.

 

Elke maand nodig ik een van mijn vrienden uit in de livestream voor een dieper gastcollege of interview over hun expertise. 

6. financiën

In dit uur gaan we door een 'co-working livestream' samen bezig met onze financiële toekomst. Ik ben aan het werk met mijn geldzaken, en nodig je uit om mee te doen. Alsof we samen aan het werk zijn, maar dan ieder vanuit ons eigen huis.

 

Ik geef hier altijd een thema aan. Zoals: Waar heb je deze maand TE WEINIG geld in geïnvesteerd?

7. Mistake van de maand

Van je fouten leer je. Ik deel elke maand mijn grootste 'fout van de maand' en hoe ik 'm omzet in een 'les'. En jullie mogen die van jullie delen als je wilt.

 

Als we namelijk van elkaar zien dat we fouten gewoon overleven, en er soms juist iets heel moois uitkomt, word je ook minder bang om ze te maken. 

Wacht, er is nog meer...

8. Verrassing van de maand

Dit is mijn eerste membership. En ik heb 1.000 wilde ideeën en plannen, maar kan ze moeilijk nu allemaal hier opschrijven. Dus elke maand krijg je ook een verrassing.

 

Het kan een podcastaflevering zijn, alleen voor leden te horen. Of een uitgebreide boekbespreking. Of een live coaching on the spot met een member. Ik laat het open, om mezelf en jullie te verrassen.

9.Pitch van de maand

Je hebt een community met ondernemers om je heen. Om daar zo slim en overzichtelijk mogelijk gebruik van te maken, organiseer ik verschillende pitches en mogelijkheden om jezelf zichtbaarheid te maken als member.

 

Bijvoorbeeld: 'aanbod van de maand' waar je een pitch doet. Andere leden kunnen die dan weer van je afnemen.

10. Livestreams van cursussen

Bij mijn C.Academy cursussen horen live Q&A's. Elke maand zal ik ook de uitzending van zo'n livestream op de membership website delen: dan kan je toch een beetje de cursus meedoen of opfrissen, al volg je de cursus niet op dat moment.

 

Er staat nu alvast 1 livestream van de cursus #worthit voor je klaar in het membership.

Wat kun je verwachten van membership #taketheleap

Mijn doelen:

 • Je het plezier van experimenteren laten voelen. Dat ondernemen gaat flowen.

 • Dat je je bewust wordt van blokkades en angsten, die opzij duwt en dingen in actie gaat zetten door de concrete opdrachten en inspiratie vanuit mij en andere leden van de groep.

 • Ik wil je met wat liefde & zachtheid uit je comfortzone duwen, zodat je stappen maakt om groter te worden en meer te shinen. Zodat je meer geld verdient, meer klanten hebt, en een vrijer leven leidt.

 • Dat jij dolgelukkig elke maand de fee voor mijn membership overmaakt, omdat je zo blij bent met de waarde die het je geeft. 
   

Jouw doelen:

 • Je wilt strategieën leren en tips horen om 'aan' je business te werken: alles te doen zodat het groeit, stroomt en flowt. 

 • Je wilt Q4 het allerbeste kwartaal van 2019 laten worden, zodat jij positief en stralend het nieuwe boekjaar ingaat.

 • Je wilt eindelijk je eerste stappen maken en trots aan iedereen vertellen: ik BEN een ondernemer. (in plaats van: ik ga ondernemer worden. Snel. Hopelijk. Ooit.)

 • Je wilt online een connectie maken met like-minded ondernemers zonder dat je daarvoor eindeloos events af moet.

 • Je wilt een database aan kennis, tips en inspiratie. 

 • Je wilt een nieuwe blik op je financiën, door onze financiële co-working uurtjes.

Ik wil mijzelf en mijn bedrijf naar de next level tillen en dit mijzelf gunnen

Waarom op Instagram

 • Laagdrempelig en makkelijk bereikbaar: je hoeft niet apart ergens in te loggen maar ziet het in je dagelijkse leven. 
   

 • Overzichtelijk. Ik raak zelf altijd de kluts kwijt op fora en Facebookpagina's door de enorme hoeveelheid posts en informatie.
   

 • Alles staat in hoogtepunten en lange video's op de membership website. Dus je hoeft niet elke dag op instagram te kijken en kan je mobiel gerust een week niet aanraken.

 • Hoe het werkt: je koopt je kaartje. Je ontvangt een mail met je factuur en inloggegevens. Je meldt je aan bij het membership account en op de 1e van de nieuwe maand word je toegelaten tot alle content. Daar wijst alles zich vanzelf.
   

 • Wil je weer stoppen met member zijn? Het maandabonnement is per maand opzegbaar. Als je voor de 25e van de maand opzegt voorkom je een nieuwe incasso. Klik hier voor de algemene voorwaarden

Wie is Charlotte

Wie is Charlotte

Charlotte van 't Wout (32) is eigenaar van 2 bedrijven (SPOT en C.academy), business influencer (23K volgers op Instagram) en keynote speaker. 

Ze komt veelvuldig in de media, werd o.a. geïnterviewd op televisie (RTLZ) en is door FD uitgeroepen als jong ondernemerstalent. Ze schrijft een adviescolumn voor ondernemers in FD en heeft meer dan 6.000 cursussen over persoonlijke ontwikkeling verkocht.

"Je zult me nooit horen zeggen dat mijn manier van ondernemen 'de juiste is' of dat ik ben 'uitgeleerd'. Ik leer zelf elke dag bij. Maar ik heb wél heel veel plezier in die lessen delen."

"De tips en stories op dit account gaan veel dieper dan mijn persoonlijke Instagram. Ik zie mijn members echt als de 'nerds van ondernemen' die het bijvoorbeeld heel leuk vinden om te weten hoe ik deze salespagina heb opgebouwd. Of willen weten hoe ik de omzet verdeel in welke potjes." 

Voor wie is dit?

 • Je bent al een tijdje ondernemer: zzp'er of met een klein team. Je wil meer aan je business werken, meer mogelijkheden zien en meer alles in een flow laten stromen. 
   

 • Je wilt graag ondernemer worden, maar denkt dat je 'nog niet klaar' bent. Ik wil je in dit membership laten zien dat je allang ondernemer bent. Maar dan eentje met blokkades ;). Je gaat inzien dat 'ondernemer zijn' niet één enge sprong in het diepe is... maar elke dag opnieuw leren springen. Kleine sprongen vooruit.

 • Als je gelooft en vertrouwt dat een investering in je mindset & kennis de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het ALTIJD weer naar je terugkomt.
   

 • Voor mannen en vrouwen, gender maakt niet uit.

Zie dit membership als een plek waar je ondernemen niet in je eentje hoeft te doen. Waar je elkaar kunt aanmoedigen als je experimenteert met prijzen of zichtbaarheid. Waar je concrete opdrachten krijgt, en ziet hoe anderen die opdrachten invullen. Waar ik je heel veel meer vertel over het plezier van ondernemen. Ik heb er razend veel zin in je daar te zien. 

“Invest in yourself or no one else will – stop being afraid of what could go wrong & start getting excited about what could go right.”

 

—  Tony Robbins

Bonus

Je kunt gewoon het membership één maandje proberen, en daarna opzeggen als je niet meer wilt. :)

 

Maar wie gelijk het kwartaalabonnement kiest, krijgt het e-book 'Had ik Maar' er als bonus bij. Daarin bespreek ik 6 ondernemerslessen die ik heb geleerd in mijn eerste jaren als ondernemer. 

If you do what you've always done, 

you'll get what you've always got

Klaar om in je business en je mindset te investeren?

€59,- ex btw

per maand

 • Talk van de maand

 • Q&A's voor je vragen

 • Stories en tips over ondernemen

 • Opdrachten en challenges

 • Financieële uurtje co-working

 • Gast experts voor interviews

 • Mistake van de maand

 • Livestreams van cursussen

 • Pitch van de maand 

 • Verrassing van de maand

 • Community met ondernemers

Word nu lid

- Maandelijkse Q&A's

- Experts en interviews

- Concrete #nextlevel opdrachten

- Community van ondernemers

- Maandelijkse talk
 

- Per maand opzegbaar

 

Frequently asked questions

Algemeen

Hoe kan ik betalen?


Met iDeal en creditcard. Je krijgt elke keer als het geld wordt afgeschreven een factuur per mail gestuurd.
Hoe gaat het aanmeldproces?


1. Je koopt hier je kaartje.

2. Op de bedankpagina van je bestelling vind je een voucher met de naam van het account

4. Je gaat naar het account en stuurt een vriendschapsverzoek.

5. Dan word je de 1e van de maand toegelaten tot het account.

(Als je een C.Academy cursus hebt gevolgd ken je de procedure, same same)
Kan ik Charlotte alles vragen in het membership?


Charlotte: "Ik doe mijn best om tijdens de live Q&A's en tijdens de talks al je vragen te beantwoorden. Ik vind het superleuk om op topics in te gaan die leven. Misschien pik ik af en toe iemand eruit om wat coaching 'on the spot' te doen bijvoorbeeld. Maar het membership is niet een 'ik-vraag-charlotte-alles-en-ze-gaat-me-beantwoorden' toegangskaartje. Sommige vragen zijn misschien te specifiek om voor de hele groep relevant te zijn. Of op sommige vragen weet ik wellicht ook geen antwoord. Ik zal dus altijd stimuleren om je vragen in de groep te stellen. Ik antwoord bijvoorbeeld ook niet per se op losse dm's of als je me ergens in tagged: misschien dat ik het eruit pik als groter voorbeeld voor de rest en vind ik het leuk om daar mijn ideeën over te geven. Maar liever zet je je vragen in de groep, zodat iedereen er wat over kan zeggen. :)
Kan ik halverwege de maand instromen?


Eigenlijk kun je alleen per maand instromen: op de eerste dag van de maand laten we je binnen. Dus koop je bijvoorbeeld 10 oktober een kaartje, doe je mee vanaf 1 november. Wil je dolgraag toch meteen toegelaten worden, stuur dan een mailtje na het doen van je aankoop naar info@thecacademy.com
Hoeveel tijd kost het membership?


Opgeteld zijn alle 10 de onderdelen van je membership grofweg zo verdeeld: - 3 uur livestreams (Q&A, talk, gastoptreden). - 1 uur co-working voor het financiële uurtje. - 20 minuten aan opdrachten (x2). - en verder stories zoals je gewend bent in Instagram.
Wat zijn de algemene voorwaarden?


Die kun je hier lezen.

Prijzen & abonnement

Tussen welke abonnementen kan ik kiezen?


Je kan kiezen tussen een maand en een kwartaalabonnement. Kies je voor een kwartaalabonnement? Dan krijg je er het e-book: '6x Had ik maar' erbij!
Hoe kan ik betalen?


Met iDeal en creditcard. Je krijgt elke keer als het geld wordt afgeschreven een factuur per mail gestuurd.
Hoe gaat het aanmeldproces?


1. Je koopt hier je kaartje.

2. Op de bedankpagina van je bestelling vindt je een voucher met de naam van het account

4. Je gaat naar het account en stuurt een vriendschapsverzoek.

5. Dan word je de 1e van de maand toegelaten tot het account.

(Als je een C.Academy cursus hebt gevolgd ken je de procedure, same same)
Blijft de prijs hetzelfde?


De prijs is nu per maand 59 euro, ex btw. Dat is ook het bedrag waar je akkoord mee gaat om af te schrijven van jouw rekening. Die prijs kan ik niet zomaar opeens veranderen en blijft dus hetzelfde, zolang dit membership in deze vorm loopt. Dat is je voordeel om vanaf het begin al lid te worden. Voor nieuwe leden (bijvoorbeeld wie in november of december lid wil worden), kan ik de prijs wél veranderen. Stop je na een paar maanden je lidmaatschap, en word je daarna weer opnieuw lid, betaal je ook de nieuwe prijs voor je abonnement.
Is de prijs inclusief of exclusief btw?


Het is 59 euro exclusief btw per maand. Dus die btw kun je als ondernemer wegstrepen bij de btw-aangifte. Als ondernemer mag je dit lidmaatschap bovendien als 'zakelijke kosten' aftrekken.
Wat is het voordeel van een kwartaalabonnement?


Je krijgt dan het e-book '6x Had Ik Maar' erbij, die krijg je opgestuurd via mail.

Abonnementsduur

Hoe zeg ik op?


Opzeggen doe je door een mail te sturen naar info@thecacademy.com (inclusief het noemen van je Instagramnaam) voor de 25e van de maand. Zo voorkom je een nieuwe incasso.
Waar vind ik de algemene voorwaarden?


Die kun je hier teruglezen.
Wanneer kan ik een maandabonnement opzeggen?


Je mag opzeggen wanneer je wilt. Als je voor de 25e van de maand een mail stuurt naar info@thecacademy.com, dan voorkom je een nieuwe incasso. Zeg je na de 25e op, bijvoorbeeld op 26 november? Dan zijn de incasso's er al uit en blijf je lid tot 1 januari.
Wanneer kan ik een kwartaalabonnement opzeggen?


Je mag opzeggen wanneer je wilt. Als je voor de 25e van de laatste maand een mail stuurt naar info@thecacademy.com, dan voorkom je een nieuwe incasso voor het nieuwe kwartaal. Duurt je incasso bijvoorbeeld tot 1 januari en zeg je op 26 december op? Dan zijn de incasso's er al uit en ben je er nog gezellig bij tot 1 april :)

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

 • Instagram
 • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.