Podcast Celine Charlotte

Ik maak een podcast die door cirka 13.000 mensen per aflevering geluisterd wordt, en meer dan 240 5-sterren beoordelingen krijgt. Onderwerpen zijn heel persoonlijk en varieren van businesstips tot ayahuasca avonturen. Als je gek bent op zelfontwikkeling en graag nieuwe dingen hoort en beleeft, is de podcast voor jou. Zoek op 'Celine Charlotte Podcast' of klik op een van de buttons.

Naar een nieuw level (30 min)

Heb je het gevoel dat je 'vast' zit? Je iets nieuws wilt beginnen maar snapt niet hoe? ik heb een aantal keer in mijn leven de boel flink omgegooid, in deze podcast deel ik hoe ik dat doe. 

Meer volgers op insta (48 min)

Ik ging van 60 naar 20.000 instagram volgers binnen 2 jaar. Hoe durfde ik over de drempel te stappen om zichtbaar te worden online? Wat betekent een goed vlog maken?

2. Ayahuasca (1 uur)

Ik ben een week naar de jungle gegaan om daar 4 nachten achter elkaar ayahuasca te drinken, een hallucinerende thee. Dit is het verslag in geuren en kleuren ;)

Eetbuien & onzekerheid

In deze podcast neem ik je mee in mijn reis naar zelfacceptatie en een verleden met een eetstoornis. Hoe kun je op een meer gezonde en liefdevollere manier naar jezelf leren kijken? 

"Meerdere keren luisteren"

Zodra er een nieuwe aflevering komt binge ik hem meteen. Het is ook de enige podcast waarvan ik afleveringen meerdere keren kan luisteren en steeds nieuwe inzichten krijg - iTunes, Petronella97

Charlotte van 't Wout

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

  • Instagram
  • YouTube

Luister naar mijn podcast