Klaar om jouw relatie met geld  te veranderen?

VIP dag: Let's set your millionaire mindset free

Stel je voor...

 • Dat je beslissingen maakt zonder dat geld daarbij een beslissende factor speelt: je kiest met je hart inplaats van met je portemonnee.
   

 • Dat je oprecht gelooft dat JIJ geld kunt en mag verdienen. Niet dat het 'iets voor later is' of, 'niet voor jou'.
   

 • Je nooit meer hoeft te klagen over dat je te weinig geld hebt of iets 'te duur' is.
   

 • Dat alle mensen van wie je houdt mee kunnen profiteren van de rijkdom die jij hebt opgebouwd: je hebt meer dan genoeg om te delen en geven.
   

 • Dat belastingen en rekeningen betalen met liefde en plezier gaat. 
   

 • Je relatie met geld zo gezond is, dat het een non-issue is geworden. 
   

 • Je inkomsten niet alleen worden verdubbeld, maar vertienvoudigd.
   

 • Elke keer als je geld uitgeeft, berust in de vrolijke gedachte dat het ALTIJD weer naar je terugkomt.
   

 • Je écht, écht oprecht gelooft in overvloed.
   

Ik geloof dat dit allemaal te bereiken is, als je je gaat focussen op je money mindset. Daarom organiseer ik op 5 juli een VIP trainingsdag over geld.

"Als je de gedachtes wil raden van een persoon, kijk dan naar het leven wat ze hebben gemanifesteerd: dat vertelt je alles."

Een gezonde money mindset brengt RUST

Ik krijg voortdurend de vraag van journalisten: "Als je één advies mag geven, wat is het dan?"

 

Snelle antwoord is altijd: "Investeer in je mindset. Leer je gedachtepatronen kennen. Werk aan je overtuigingen en blokkades. Hoe meer zelfkennis je hebt, hoe makkelijker ALLES gaat." 

En vraag je me "Welk thema is het slimste om mee te beginnen?" 

Dan is het antwoord altijd:"Geld. Werk aan je money mindset".

Het gaat me niet om het feit dat je met een gezonde money mindset meer geld op de rekening hebt. Of mooier kunt wonen. Of meer vrijheid hebt. Allemaal geweldig, maar een gezonde money mindset zorgt vooral voor rust.

Al drie jaar is mijn money mindset een van mijn grootste focuspunten. Elke dag werk ik aan mijn relatie met geld. 

Ik kan een slechte maand hebben, of twee, en alsnog fluitend op vakantie gaan. Of een hoge fooi geven. Want ik weet: geld komt altijd bij me terug. Er is meer dan genoeg, ik leef in overvloed en het allerbelangrijkste: ik heb mezelf toestemming gegeven (veel) geld te verdienen. 

Ik kon mijn huur niet betalen

Ik heb nu twee florerende bedrijven. Mijn nieuwe 'nulgrens' op mijn rekening is standaard 10.000 euro, en in 2019 heb ik voor het eerst een maandomzet van 70.000 euro gehaald.

Dat was niet altijd zo. Twee jaar geleden begon ik een bedrijf zonder dat ik geld had. Creditcards maximaal gebruikt, alle rekeningen diep in het rood.

Nog verder terug, 7 jaar geleden, leefde ik op een budget van 5 euro voor boodschappen per dag.

 

Ik herinner me een ontplofte ruzie met een ex-vriendje om dat hij de laatste 130 euro boodschappengeld van de maand had gepakt om ons te trakteren op hotelnachtje "om even uit de stress te raken."

Ik had zoveel geldzorgen dat ik het romantische gebaar niet kon waarderen en huilend boven de frietjes snikte dat ik nu niet weet hoe we boodschappen moesten doen. "Anders nemen we wat van het buffet mee".

Ik heb dieptepunten gekend waarbij ik mijn eigen huis niet kon betalen, en ik uit nood maar ging Airbnb'en (was een van de eerste 20 huizen in Amsterdam die erop stond).

 

Ik sliep op een opblaasmatras op de vloer in een kaal zolderkamertje, in mijn bed lagen toeristen. Douchen kon pas weer als ze waren uitgecheckt.

Nog een dieptepunt: koningsdag 2012.

Ons laatste geld hadden we in broodjes warmgerookte zalm gestopt, met de bedoeling flink te verkopen op de vrijmarkt.

 

Alleen was het zo warm die dag, dat niemand vis wilde en we slechts één broodje verkochten. Heb die avond - opnieuw huilend - 400 broodjes vis ingevroren, "zodat we in ieder geval eten hebben."

Ik wéét wat het is om nauwelijks rond te komen en niet te weten waar je de huur of zorgverzekering van moet betalen. Ik wéét wat het is om naar anderen te kijken en denken: "jij zal wel rijke ouders hebben." of "Jij hebt gewoon geluk, en ik niet." 

Elke dag werk ik eraan

Het enige was: ik voelde dat het anders kon. Ik wist dat ik méér kon.

In die tijd raakte ik in de ban van zelfhulpboeken, vooral op gebied van productiviteit, mindset en een freelance business runnen. Ik paste alle tips uit de boeken onmiddelijk toe in mijn leven, en merkte gelijk resultaat. Ik leerde mezelf alles over marketing, sales, een website bouwen en ondernemer worden. 

Dat had resultaat: voor het eerst kon ik rondkomen als journalist, bouwde een sterk personal brand op en verdiende geld. 

 

Ging heel goed: ik verdiende drie keer zoveel als een doorsnee freelancer.

Maar mijn echte doorbraak kwam pas toen ik drie jaar geleden mij serieus met 'geld' en mijn money mindset ging bezighouden. En toen opende een nieuwe wereld. Ik ben scherp gaan opletten op wat mijn helden zeiden over geld, en dat gaan nadoen. Ik deed oefeningen die worden aanbevolen. Ik bezocht seminars. Ik las alle boeken die er te vinden waren over geld: de goede en de slechte.

Ik ploegde me door ladingen blokkades en angsten heen.

Ik begon op mijn woorden te letten, besloot het woord 'duur' niet meer te gebruiken en nooit meer te klagen over geld. Limieten en angsten van anderen legde ik naast me neer. Ik heb talloze keren te horen gekregen "dat je nu wel aan je plafond zit qua geld verdienen" en denk dan alleen maar: 'dat is JOUW beperkende gedachte.' Wait and see.

Ik leerde onderscheiden wat mijn eigen mening over geld was, en welke dingen ik van mijn ouders had overgenomen. Ik kom uit een zuinig gezin, het type wat zelf aanmaaklimonade meesjouwt inplaats van een terrasje pakt.

Mijn zomerkleding werd vroeger met lapjes van de markt genaaid.

Klusjesmannen kwamen er bij ons thuis niet in. "Elektriciteit aanleggen kunnen we ook zelf."

Inmiddels heb ik zelf een compleet nieuwe relatie met geld opgebouwd. Ik geef liever geld uit om tijd te besparen, dan dat ik tijd 'verspil' om geld te besparen. 

Aan mijn money mindset werken is een van mijn lievelingsactiviteiten geworden. 

VIP DAG

En dat wil ik nu graag met je delen. 

 

Ik heb een trainingsdag ontwikkeld waarin ik mijn jarenlange kennis, ervaring en obsessie over een gezonde relatie met geld met je wil delen.

 

Een soort van snelcursus in één bomvolle dag vol oefeningen, tips en taboedoorbrekende presentaties en Q&A's.

Ik neem je mee in mijn rituelen en gedachtes over geld, en laat je een eigen geldfilosofie ontwikkelen. We gaan je blokkades ontdekken, je relatie met geld onderzoeken en jouw miljonair money mindset ontwikkelen.

Esther Weissman

90 minuten op inspiratiegesprek met Charlotte heeft mij meer opgeleverd dan 100 webinars, 30 zelfhulpboeken, en 50 coaches ‘op weg naar succes’. 

Esther's cookery

Ellen Joosten

Charlotte is eerlijk, oprecht, integer, supergezellig en talentvol.

Smartgirls.nl

Kim Rietvink

Als je op zoek bent naar een inspirerende, krachtige vrouw, die anders denkt dan de huidige marketeers en de meeste coaches en die je écht verder kan helpen, dan moet je bij Charlotte zijn.

www.kimrietvink.nl

Wist je dat het salaris van je ouders vaak een onzichtbare grens is? Je wilt en durft onbewust uit respect niet meer verdienen dan je ouders. De mogelijkheden die zij voor zichzelf hebben, neem je onbewust over.

 

Ken je blokkades. Overwin ze.

Doe mee aan de money mindset VIP DAG

Wat kun je verwachten: een mix van thema's, Q&A's, oefeningen, meditatie, lekkere lunch en hapjes, samenzijn en kennisoverdracht. Zo transparant, eerlijk en praktisch mogelijk ga ik delen hoe ik denk over geld, hoe het mijn leven schept en hoe mijn overtuigingen mijn realiteit hebben veranderd.

 

Na deze dag zul je een stevige basis hebben gelegd voor jouw eigen badass money mindset, en daarmee in staat zijn veel meer geld toe te laten in je leven.

08:30 uur: inloop

09:00 uur: workshops & oefeningen

12.30 uur: lunch

13.30 uur: workshops, lezingen, meditaties & oefeningen

17.30 uur: cocktails en hapjes

'Rijke mensen zijn hebberig' of 'het is lastig om geld te verdienen' of 'De huizenmarkt is duur'.

Dat zijn geen feiten. Dat zijn MENINGEN.

 

Durf je ze los te laten? Dát is waar de magic begint. 

Thema's & invulling

Geld is energie. Mensen die meer geld verdienen hebben niet meer 'geluk', of 'werken harder' dan anderen mensen. Ze hebben geleerd anders naar geld te kijken en er anders over te denken. Geld kun je leren manifesteren. Met o.a: mijn 5 stappenplan voor manifesteren en 10 snelle manifestatie trucs die ik dagelijks toepas.

Manifistatie

Law Of Attraction

Hoe je denkt over geld, bepaalt ook de rol van geld in jouw leven. Vind je het altijd een 'moeilijk' onderwerp om over te praten, zal het ook zich als 'moeilijk' openbaren in jouw leven. Met oa: positieve geldaffirmaties en een meditatie.

Belief systems

De basis van een positieve money mindset betekent eerst: loslaten wat je niet meer dient. Als je de ideeën over geld van anderen, je ouders, omgeving, vrienden, collega's, loslaat en zuiver gaat kijken naar je eigen waarheid, kun je een frisse start maken. Ik leer je wat mijn basisovertuigingen over geld zijn. We maken onze eigen money filosofie en onderzoeken de relatie met geld.  

Geld management

Dit gaat over het daadwerkelijk beheer van je geld. We duiken in begrippen en concepten als beleggen, investeren of sparen, op gelddate gaan, budgetten, boekhouden, verschillende bankrekening en creditcards. Waar gaan je uitgaves heen, en ben je daar blij mee? We hervormen je relatie met geld door een eigen schema met gelddates te ontwerpen.

Geld & je omgeving

Hoe praat jij over geld, en wat doe je als anderen het allemaal maar niet met je eens zijn? Wat is jouw 'standaard' van leven? Wat als je samenwoont en een gezamenlijke rekening hebt? Hoe laat je anderen wennen aan jouw nieuwe mindset?

Miljonair mindset

Wat zou jij doen met een miljoen? Waar zou je geld heengaan? Wat zou de versie van jou doen die al heel veel geld had? Het lijkt super makkelijk, maar dit is een van de meest cruciale stappen die veel mensen overslaan. "Pas als ik eenmaal geld heb, dán kan mijn leven beginnen en denk ik erover na."

Nee. Het is NU al zover. Ga NU leven zoals je zometeen wil leven. Met tien misconcepties over geld en 5 tips om alvast jouw innerlijke miljonair te zijn.

Lunch & cocktails

Gedurende de hele dag lekkere hapjes, taartjes, gezonde snacks en een fantastische lunch.

Ook unlimited cappuccino's, verse smoothies en ander lekkers. 

We eindigen met een borrel met hapjes en cocktails.

Locatie: SPOT

SPOT Studios

Herengracht 498

020-2441088

Parkeren aan de gracht of in parkeergarage APCOA of Kalverstraat. 

Tram 24 van en naar Centraal Station stopt voor de deur (Halte: Muntplein)

Ik wil mijn relatie met geld veranderen en mijzelf een andere story geven

Waarom jij?

Wie is Charlotte

Charlotte van 't Wout is eigenaar van 2 bedrijven, business influencer (19K volgers op instagram en keynote speaker. 

Ze komt veelvuldig in de media, oa in het rijtje met topondernemers geinterviewd op televisie (RTLZ) en door FD uitgeroepen als jong ondernemerstalent.

"Mijn missie is empoweren van vrouwelijke ondernemers, om te laten zien hoe het OOK kan.

Geld is zo'n enorme issue: juist omdat we hier nog lang niet genoeg over praten blijft het maar in de taboesfeer hangen. En blijft het voor veel een mysterie hoe je meer geld verdiend. Terwijl het eigenlijk heel simpel is: je relatie met geld opschonen en limited beliefs naast je neerleggen."

Je zult me nooit horen zeggen dat mijn money mindset volkomen 'af' of 'klaar' is. Het blijft ook voor mij een work in progress. Een heel leuk werk, dat wel.


Ik ben ook nog geen miljonair, of financieel volkomen vrij. Ik zal altijd leraar en leerling tegelijkertijd blijven.

Maar ik kan je wel laten zien wat ik tot nu toe heb geleerd en hoe ik dat heb gemanifesteerd. Mijn trucs, tips, valkuilen, doorbraken en beste oefeningen.

Het koste me meer dan 5 jaar om dit te leren. En ik geef al mijn kennis nu in 1 dag weg. Zodat jij een kickstart krijgt voor JOUW money mindset.

 • Je bent het zat om continu rond te lopen met gedachte dat je méér kan.
   

 • Je herkent dat je klaagt en in 'tekort' denkt over geld, en wil dat veranderen.
   

 • Als je klaar bent met zelfmedelijden en het verhaal dat je 'slecht met geld' bent, en wil kiezen voor een meer empowering manier van naar geld kijken.
   

 • Als je gelooft en vertrouwt dat een investering in je mindset de beste manier is om je geld uit te geven.
   

 • Als je een plateau hebt bereikt, ondanks dat je al lekker bezig bent en veel hebt gemanifesteerd en je komt maar niet boven een bepaalde inkomengrens.
   

 • Ben ik geschikt? 
  Het maakt voor deze dag niet uit of je ondernemer bent, in loondienst, of ondernemer wil worden. Voor mij is de ideale manier van geld manifesteren een business runnen, maar dat kan voor elk een andere manier zijn.

  Qua zweverigheid: naast alle extreem praktische tips zal ik veel praten over manifesteren, law of attraction en mindset. Ik zorg ervoor dat het op een niveau zit wat zowel voor beginners als gevorderden interessant is :)

“Invest in yourself or no one else will – stop being afraid of what could go wrong & start getting excited about what could go right.”

 

—  Tony Robbins

Wat heb je eraan?

Ik ga niet beloven dat je na deze dag opééns binnen een maand je omzet verviervoudigd. Of volgende week miljonair bent. 

Je mindset trainen is een ongoing proces: ook ik ben nu nog steeds bezig met blijven trainen, ontdekken en blokkades overwinnen. Zoals een spier blijf ik die oefenen.

Ik ben er wel van overtuigd dat ik je in deze dag kan bedelven onder tips en tricks, en ik heb door mijn ervaring scherp leren luisteren en zien waar bij anderen blokkades liggen. Ik heb meer dan 50 boeken, eindeloos veel seminars en zo'n 30.000 euro geïnvesteerd in dit proces: die ervaring neem ik allemaal mee.

 

Zie dit dus als een snelcursus als je nog niet zo bewust bezig bent met je money mindset. Of een mooie peiler om te kijken waar je nu staat, als je al wél actief aan je money mindset werkt. Je zult een dag lang omringd zijn met anderen die net als jij anders over geld denken.

Je loopt weg met:

 • Meer zelfvertrouwen over geld aantrekken

 • Een eigen money filosofie

 • Bewustzijn van je mindset blokkades en wat je ertegen kan doen

 • 5 stappenplan voor manifesteren

 • Actief geldplan voor de komende maanden

Bonus: e-book met lievelingsoefeningen

die mij helpen

Ik heb mijn lievelingsrituelen en oefeningen voor je verzameld in een boekje wat je bij de training krijgt: bij elke oefening staat precies wanneer ik die het liefste doe, de reden, en wat het mij onder andere heeft opgeleverd.

Klaar om in je money mindset te investeren?

€824,- ex btw

 • Hele dag workshops en training

 • Lunch, drankjes, cocktails

 • Bonusboek

 • Community gelijkgestemden

 • Hele dag: pick Charlotte's brain

Koop nu je ticket

5 juli 2019

 

08.30-17.30 uur

 

SPOT Lounge, Keizersgracht 520 Amsterdam

824 euro voor ticket (ex btw)

Maximaal 10 personen: vol is vol

Charlotte van 't Wout

Kantoor

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

team@charlottevantwout.com

Don't leave without following me ♥

 • Instagram
 • YouTube

Fotografie: Elke Verbruggen, Muk van Lil © 2020.